GALAKSEN AFLYSER ALLE ARRANGEMENTER FREM TIL MAJ
For at mindske risikoen for smittespredning af corona-virus har Galaksen og Furesø Kommune besluttet, at aflyse alle event frem til maj. Vi forsøger i udgangspunktet at finde nye datoer til de aflyste events, således billetter kan ombyttes. Vi arbejder på højtryk for at finde en løsning for alle vores events og vil hurtigst muligt tage kontakt til alle, der har købt billet. Opgaven er stor og vi håber derfor, at blive mødt med tålmodighed og forståelse.
Følg gerne med her på siden. Spørgsmål kan sendes direkte til info@galaksen.dk

 

Galaksen og Café Cassiopeia er lukket i ugerne 12 og 13 som en del af indsatsen mod COVID-19.

 

GALAKSENS KULTURMAGASIN

 

GALAKSEN – NORDSJÆLLANDS SMUKKESTE KONCERTSAL
Galaksen er Furesø Kommunes store kulturhus til scenekunst – og meget mere!
Vi har to årlige sæsonmagasiner, der formidler vores mange arrangementer. Vi lægger vægt på, at tilbyde noget for alle. Vores sæsonprogram rummer alt fra teater, koncerter, smalle forestillinger og masser af børne- og familiearrangementer.
Galaksen råder vi over vores store, smukke koncertsal, med plads til op mod 800 publikummer. Vores lille sal, Orbit, kan rumme op til 200 gæster, og kan indrettes fleksibelt og benyttes til alt fra teater, koncerter og foredrag til mindre møder og konferencer.
I  Café Cassiopeia har vi vores lille scene, der fungerer fantastisk godt til alle intime arrangementer.

BØRNEKLUBBEN LILLE BJØRN
Vi har en kulturklub for børn, som du kan læse om ved at klikke HER

Det er gratis at melde sig ind i børneklubben og så så får hele familien adgang til billetter med rabat og nyhedsbreve om børnearrangementer i Galaksen.

MØDER OG KONFERENCER
Book Galaksens smukke lokaler til dit møde, konference eller event.
Kontakt Annette Bruhn-Andersen på aban@furesoe.dk for yderligere information om priser og betingelser.
Vi skræddersyr gerne et tilbud til lige netop dine behov.

CAFÉ CASSIOPEIA
Cassiopeia har åbent mandag-torsdag kl. 10-16. Fredag kl. 10-14. Lørdag byder Cassiopeia på Lørdagsbrunch fra kl. 9:00-13:00. Køkkenet lukker kl. 12:00.
Cassiopeia har desuden åben til alle arrangementer i Galaksen og kan levere forplejning til møder, konferencer og events.
For information om priser eller bestilling af mad send en mail på info@galaksen.dk eller ring direkte til Cassiopeia på 7216 5655.

Galaksen er støttet af Statens Kunstfond.