GREASE – ÅRETS UNGDOMSMUSICAL I FURESØ KOMMUNE

I år er vores 10 års jubilæumsforestilling og vi lover, at det bliver et brag af en forestilling med næsten 80 unge talenter på scenen. Vi blæser taget af Galaksen med Grease – The Musical. Glæd jer for det bliver den vildeste og fedeste oplevelse!
Forestillingen skulle have spillet i april 2020 men pga COVID-19 måtte den udskydes. Vi er nu klar med de nye datoer, og dine billetter gælder fortsat. Du skal altså ikke have nye billetter men blot huske den nye dato.
Se herunder hvilken dag dine billetter nu gælder til:

Premieren søndag den 12. april kl. 16:00 rykkes til søndag den 18. oktober kl. 16:00
Billetter til tirsdag den 14. april kl. 19:00 rykkes til tirsdag den 20. oktober kl. 19:00
Billetter til onsdag den 15. april kl. 19:00 rykkes til onsdag den 21. oktober kl. 19:00
Billetter til torsdag den 16. april kl. 19:00 rykkes til torsdag den 22. oktober kl. 19:00
Billetter til fredag den 17. april kl. 19:00 rykkes til fredag den 23. oktober kl. 19:00
Billetter til lørdag den 18. april kl. 14:00 rykkes til lørdag den 24. oktober kl. 14:00
Vi har desuden sørget for en ekstraforestilling lørdag den 24. oktober kl. 18:30.

Har du brug for, at få dine billetter refunderet skal du bare sende dit ordrenummer til Billettens servicecenter på service@billetten.dk senest den 30. juni 2020. Spørgsmål kan sendes til info@galaksen.dk 

Vi glæder os til at se jer.

GALAKSENS KULTURMAGASIN
Klik her og læs Galaksens kulturmagasin for efteråret 2020

GALAKSEN – NORDSJÆLLANDS SMUKKESTE SAL
Galaksen er Furesø Kommunes store kulturhus til scenekunst – og meget mere!
Vi udgiver to årlige kulturmagasiner, der formidler husets mange arrangementer. Vi lægger vægt på, at tilbyde noget for alle. Vores kulturmagasin rummer omtaler af alt fra teater, koncerter, smalle forestillinger og masser af børne- og familiearrangementer.
Galaksen råder over en stor, smuk koncert- og teatersal, med plads til 800 stående publikummer eller 440 siddende. Vores lille sal, Orbit, kan rumme op til 200 gæster, og kan indrettes fleksibelt og benyttes til alt fra teater, koncerter og foredrag til mindre møder og konferencer.

GAVEKORT TIL GALAKSEN
Køb et gavekort til Galaksen og lad modtageren vælge mellem en bred vifte af oplevelser! Et gavekort til Galaksen gælder til Galaksens egne arrangementer (dvs ikke til events, der arrangeres af fx Furesø Teater, Furesø Musikforening eller Egnsteatret Undergrunden. Du kan se ved alle events i Galaksen, hvem der er arrangør.

Et gavekort virker som betaling både online på www.galaksen.dk eller ved betaling i Galaksens administration. Gavekort kan ikke indløses til kontanter og kan ikke bruges i Café Cassiopeia.
Klik her og køb gavekort til Galaksen 

BØRNEKLUBBEN LILLE BJØRN
Vi har en kulturklub for børn, som du kan læse om ved at klikke HER 
Det er gratis at melde sig ind i børneklubben og så så får hele familien adgang til billetter med rabat og nyhedsbreve om børnearrangementer i Galaksen.

MØDER OG KONFERENCER
Book Galaksens smukke lokaler til dit møde, konference eller event.
Kontakt Annette Bruhn-Andersen på aban@furesoe.dk for yderligere information om priser og betingelser.
Vi skræddersyr gerne et tilbud til lige netop dine behov.

CAFÉ CASSIOPEIA
Cassiopeia har åbent mandag-torsdag kl. 10-16. Fredag kl. 10-14. Lørdag byder Cassiopeia på Lørdagsbrunch fra kl. 9:00-13:00. Køkkenet lukker kl. 12:00.
Cassiopeia har desuden åben til alle arrangementer i Galaksen og kan levere forplejning til møder, konferencer og events.
For information om priser eller bestilling af mad send en mail på info@galaksen.dk eller ring direkte til Cassiopeia på 7216 5655.

Galaksen er støttet af Statens Kunstfond.