PRAKTISK INFORMATION
Læs mere om Galaksen vores praktiske informationer

GALAKSENS KULTURMAGASIN
Magasinet udgives i samarbejde med Farum Kulturhus, og omdeles i Furesø og omegn. Magasinet kan afhentes i Farum Kulturhus og Galaksen så længe lager haves.
Klik her og læs om de kommende events her i Galaksen Galaksens kulturmagasin

GAVEKORT
Klik her og køb gavekort til Galaksen

JOB I GALAKSEN
Galaksen søger cafepersonale og stagehands over 18 år
Vi søger nye kollegaer til vores team af freelancaansatte cafemedarbejder og stagehands. Som cafémedarbejder skal du være en del af det hold, der betjener baren og cafeen og hjælper kokken med, at sikre forplejning til vores gæster. Som stagehand er du med til at sikre, at kunstnernes gear kommer sikkert til og fra scenen.
Send os en mail på galaksen@furesoe.dk hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

Galaksen søger teknisk kyndig pedel
I Galaksen søger vi en teknisk kyndig pedel, der kan hjælpe os med, at nulstille huset. Du skal altså have erfaring med lyd og lys og Sceneteknik i det hele taget.
Måske er du teknisk kyndig flexjobber, måske er du studerende og mangler et studiejob eller måske er du pensioneret teknikker, der savner lidt at lave.
Hver uge trænger vores hus til at blive gennemgået for gear, der måtte være efterladt rundt omkring i huset efter vores mange events. Vi har brug for dig, der kan hjælpe med, selvstændigt, at få alting tilbage på plads så huset er nulstillet og klar til nye arrangementer.
Er det dig, så send os en mail på galaksen@furesoe.dk, så tager vi en snak.

GALAKSEN – NORDSJÆLLANDS SMUKKESTE SAL
Galaksen er Furesø Kommunes store kulturhus til scenekunst – og meget mere!
Vi udgiver to årlige kulturmagasiner, der formidler husets mange arrangementer. Vi lægger vægt på, at tilbyde noget for alle. Vores kulturmagasin rummer omtaler af alt fra teater, koncerter, smalle forestillinger og masser af børne- og familiearrangementer.

Galaksen råder over en stor, smuk koncert- og teatersal, med plads til 800 stående publikummer eller 440 siddende. Vores lille sal, Orbit, kan rumme op til 200 gæster, og kan indrettes fleksibelt og benyttes til alt fra teater, koncerter og foredrag til mindre møder og konferencer.

GAVEKORT TIL GALAKSEN
Køb et gavekort til Galaksen og lad modtageren vælge mellem en bred vifte af oplevelser! Et gavekort til Galaksen gælder til Galaksens egne arrangementer (dvs ikke til events, der arrangeres af fx Furesø Teater eller Furesø Musikforening. Du kan se ved alle events i Galaksen, hvem der er arrangør.

Et gavekort virker som betaling både online på www.galaksen.dk eller ved betaling i Galaksens administration. Gavekort kan ikke indløses til kontanter og kan ikke bruges i Café Cassiopeia.
Klik her og køb gavekort til Galaksen 

BØRNEKLUBBEN LILLE BJØRN
Vi har en kulturklub for børn, som du kan læse om ved at klikke HER 
Det er gratis at melde sig ind i børneklubben og så så får hele familien adgang til billetter med rabat og nyhedsbreve om børnearrangementer i Galaksen.

MØDER OG KONFERENCER
Book Galaksens smukke lokaler til dit møde, konference eller event.
Kontakt Geske Svanekier på gsv1@furesoe.dk for yderligere information om priser og betingelser.
Vi skræddersyr gerne et tilbud til lige netop dine behov.

Galaksen er støttet af Statens Kunstfond