TRÆFFETID I GALAKSEN
Galaksens administration har ingen fast træffetid. I disse coronatider ser vi helst, at du træffer forudgående aftale hvis du vil mødes med os. Vi henviser til, at du kontakter os på 7235 4720 eller info@galaksen.dk
GAVEKORT
CAFÉ CASSIOPEIA SØGER CAFÈANSVARLIG FRA 1. SEPTEMBER 2021

Vi søger en erfaren cafeansvarlig til at drive Café Cassiopeia. Klik herunder og læs stillingsopslaget.
Galaksen søger erfaren cafeansvarlig fra 1. september 2021

 

CAFÉ CASSIOPEIA SØGER MEDARBEJDERE OVER 18 ÅR
Café Cassiopeia søger medarbejdere over 18 år, der kan hjælpe med at bemande både café, bare og køkken. Der er tale om timebetalt arbejde med en række forskellige opgaver knyttet til cafeen.
Er du skarp i et køkken og kan du, efter vejledning anrette mad, klargøre fødevarer, servere og være med til, at få et køkken til at køre? Så mangler vi dig! Klik herunder og læs mere:
Køkkenet søger medarbejdere over 18 år

Har du helt styr på, hvordan en fadøl skal skænkes, er du hurtig og servicemindet og har du lyst til, at være en del af et team, der sikrer de gode oplevelser ved vores events? Så er det måske dig vi mangler! Læs mere herunder:
Cafeen søger medarbejdere over 18 år

GALAKSEN OG CORONAVIRUS / COVID-19
I Galaksen tager vi naturligvis både ansattes og gæsters sikkerhed og helbred meget alvorligt, og vi opfordrer alle til, at orientere sig via Udenrigsministeriets hjemmeside www.um.dk og Sundhedsstyrelsens anbefalinger på www.sst.dk 

Publikum skal medbringe corona-pas eller vaccine-pas og bære mundbind. Bemærk, møder du op uden gyldigt corona-pas eller vaccine-pas refunderes billetter ikke.
Når publikum sidder ned, må mundbind gerne fjernes.
Vi opfordrer til, at drikkevarer bestilles som tilkøb forud for arrangementet, og at der bestilles til pausen. På den måde undgår vi kø.

Er du karantæneramt skal du blive hjemme og kan således ikke benytte din billet.
Vi kan desværre ikke refundere dine billetter men opfordrer til, at karantæneramte personer videresælger eller forærer billetter væk via email. Vi er naturligvis klar til at hjælpe hvis du får brug for det.

Du er velkommen til, at lave opslag på vores events her på facebook hvis du gerne vil afsætte dine købte billetter.
Vi anbefaler, at vores gæster overholder almindelige hygiejneregler, og holder god afstand til hinanden.

GALAKSEN – NORDSJÆLLANDS SMUKKESTE SAL
Galaksen er Furesø Kommunes store kulturhus til scenekunst – og meget mere!
Vi udgiver to årlige kulturmagasiner, der formidler husets mange arrangementer. Vi lægger vægt på, at tilbyde noget for alle. Vores kulturmagasin rummer omtaler af alt fra teater, koncerter, smalle forestillinger og masser af børne- og familiearrangementer.
Galaksen råder over en stor, smuk koncert- og teatersal, med plads til 800 stående publikummer eller 440 siddende. Vores lille sal, Orbit, kan rumme op til 200 gæster, og kan indrettes fleksibelt og benyttes til alt fra teater, koncerter og foredrag til mindre møder og konferencer.

GAVEKORT TIL GALAKSEN
Køb et gavekort til Galaksen og lad modtageren vælge mellem en bred vifte af oplevelser! Et gavekort til Galaksen gælder til Galaksens egne arrangementer (dvs ikke til events, der arrangeres af fx Furesø Teater, Furesø Musikforening eller Egnsteatret Undergrunden. Du kan se ved alle events i Galaksen, hvem der er arrangør.
Et gavekort virker som betaling både online på www.galaksen.dk eller ved betaling i Galaksens administration. Gavekort kan ikke indløses til kontanter og kan ikke bruges i Café Cassiopeia.
Klik her og køb gavekort til Galaksen 

BØRNEKLUBBEN LILLE BJØRN
Vi har en kulturklub for børn, som du kan læse om ved at klikke HER 
Det er gratis at melde sig ind i børneklubben og så så får hele familien adgang til billetter med rabat og nyhedsbreve om børnearrangementer i Galaksen.

MØDER OG KONFERENCER
Book Galaksens smukke lokaler til dit møde, konference eller event.
Kontakt Annette Bruhn-Andersen på aban@furesoe.dk for yderligere information om priser og betingelser.
Vi skræddersyr gerne et tilbud til lige netop dine behov.

FERIE I NORDSJÆLLAND?
Campaya guider dig til de bedste oplevelser i Nordsjælland – også her hos Galaksen. Læs mere her: Campaya

Galaksen er støttet af Statens Kunstfond