BEMÆRK: Galaksen er en kommunal kulturinstitution, og pga corona-virus er huset lukket ned og alle medarbejdere er væk fra kontoret. Du kan i denne periode kontakte os via mail til info@galaksen.dk

Grundet situationen med corona er Galaksens ungdomsmusical 2020 udskudt. Vi arbejder netop nu benhårdt på, at kunne offentliggøre nye datoer. Det bliver sådan, at alle jer, der har købt billetter, vil kunne benytte billetterne til de nye datoer.
Vi offentliggør datoerne snarest.

Galaksen og Café Cassiopeia er lukket i ugerne 12 og 13 som en del af indsatsen mod COVID-19.

 

GALAKSENS KULTURMAGASIN

 

GALAKSEN – NORDSJÆLLANDS SMUKKESTE SAL
Galaksen er Furesø Kommunes store kulturhus til scenekunst – og meget mere!
Vi udgiver to årlige kulturmagasiner, der formidler husets mange arrangementer. Vi lægger vægt på, at tilbyde noget for alle. Vores kulturmagasin rummer omtaler af alt fra teater, koncerter, smalle forestillinger og masser af børne- og familiearrangementer.
Galaksen råder over en stor, smuk koncert- og teatersal, med plads til 800 stående publikummer eller 440 siddende. Vores lille sal, Orbit, kan rumme op til 200 gæster, og kan indrettes fleksibelt og benyttes til alt fra teater, koncerter og foredrag til mindre møder og konferencer.

BØRNEKLUBBEN LILLE BJØRN
Vi har en kulturklub for børn, som du kan læse om ved at klikke HER

Det er gratis at melde sig ind i børneklubben og så så får hele familien adgang til billetter med rabat og nyhedsbreve om børnearrangementer i Galaksen.

MØDER OG KONFERENCER
Book Galaksens smukke lokaler til dit møde, konference eller event.
Kontakt Annette Bruhn-Andersen på aban@furesoe.dk for yderligere information om priser og betingelser.
Vi skræddersyr gerne et tilbud til lige netop dine behov.

CAFÉ CASSIOPEIA
Cassiopeia har åbent mandag-torsdag kl. 10-16. Fredag kl. 10-14. Lørdag byder Cassiopeia på Lørdagsbrunch fra kl. 9:00-13:00. Køkkenet lukker kl. 12:00.
Cassiopeia har desuden åben til alle arrangementer i Galaksen og kan levere forplejning til møder, konferencer og events.
For information om priser eller bestilling af mad send en mail på info@galaksen.dk eller ring direkte til Cassiopeia på 7216 5655.

Galaksen er støttet af Statens Kunstfond.