PRAKTISK INFORMATION
Læs mere om Galaksen vores praktiske informationer

GALAKSENS KULTURMAGASIN
Magasinet udgives i samarbejde med Farum Kulturhus, og omdeles i Furesø og omegn. Magasinet kan afhentes i Farum Kulturhus og Galaksen så længe lager haves.
Klik her og læs om de kommende events her i Galaksen Galaksens kulturmagasin

GAVEKORT
Klik her og køb gavekort til Galaksen

JOB I GALAKSEN
Galaksen søger stagehands over 18 år
Stagehands er hjælpere, der slæber gear og rigger til forud for koncerter og teaterforestillinger, og hjælper med at pille ned og pakke sammen når showet er slut.
Alle stagehands skal være over 18 år, fysiske stærke, ædrulige og praktisk anlagt. Det er vigtigt, at du kan følge produktionens anvisninger og tempo, og udviser professionalisme og ansvarlighed overfor det udstyr, du skal håndtere.
Stagehands arbejder ofte på ”skæve tidspunkter” forud for, og efter et show, og derfor har vi brug for stagehands, der er ret fleksible ift. arbejdstider.

Det foretrækkes, at stagehands har kendskab til termer som dmx, xlr, PA og Front of house.
Send os en mail på galaksen@furesoe.dk hvis du er interesseret eller har spørgsmål.

GALAKSEN – NORDSJÆLLANDS SMUKKESTE SAL
Galaksen er Furesø Kommunes store kulturhus til scenekunst – og meget mere!
Vi udgiver to årlige kulturmagasiner, der formidler husets mange arrangementer. Vi lægger vægt på, at tilbyde noget for alle. Vores kulturmagasin rummer omtaler af alt fra teater, koncerter, smalle forestillinger og masser af børne- og familiearrangementer.
Galaksen råder over en stor, smuk koncert- og teatersal, med plads til 800 stående publikummer eller 440 siddende. Vores lille sal, Orbit, kan rumme op til 200 gæster, og kan indrettes fleksibelt og benyttes til alt fra teater, koncerter og foredrag til mindre møder og konferencer.

GAVEKORT TIL GALAKSEN
Køb et gavekort til Galaksen og lad modtageren vælge mellem en bred vifte af oplevelser! Et gavekort til Galaksen gælder til Galaksens egne arrangementer (dvs ikke til events, der arrangeres af fx Furesø Teater eller Furesø Musikforening. Du kan se ved alle events i Galaksen, hvem der er arrangør.

Et gavekort virker som betaling både online på www.galaksen.dk eller ved betaling i Galaksens administration. Gavekort kan ikke indløses til kontanter og kan ikke bruges i Café Cassiopeia.
Klik her og køb gavekort til Galaksen 

BØRNEKLUBBEN LILLE BJØRN
Vi har en kulturklub for børn, som du kan læse om ved at klikke HER 
Det er gratis at melde sig ind i børneklubben og så så får hele familien adgang til billetter med rabat og nyhedsbreve om børnearrangementer i Galaksen.

MØDER OG KONFERENCER
Book Galaksens smukke lokaler til dit møde, konference eller event.
Kontakt Annette Bruhn-Andersen på aban@furesoe.dk for yderligere information om priser og betingelser.
Vi skræddersyr gerne et tilbud til lige netop dine behov.

Galaksen er støttet af Statens Kunstfond