VIL DU GÅ TIL MUSICAL?
Du kan tilmelde dig musical, hvis du går i 8. klasse eller derover. Musicalen er et samarbejde mellem Furesø Kommune, UngFuresø, Furesø Musikskole og Galaksen.

Ungdomsmusicalen er ambitiøst, inkluderende og pissesjovt. Det kunstneriske hold og produktionsholdet bag drives af professionelle unge kræfter, som danner de bedste rammer for det store frivillige hold af performere.

Det eneste krav for at være med, er at du har lyst til at dedikere din tid og energi til at lave den vildeste musical. Vi har gennem årene både haft elever, der aldrig har stået på en scene før, og nogen der knapt nok har lavet andet. Alle er velkomne!! Og med det mener vi ikke kun ift. sceneerfaring – vi går meget op i at skabe et trygt, inkluderende og mangfoldigt hold, hvor der er plads til alle.

Så har du lyst til at få professionel undervisning i skuespil, sang og dans og få erfaring med at medvirke i en stor musicalproduktion, så tøv endelige ikke med at melde dig til.
Vi øver hver mandag i efteråret fra kl. 19.00-21.30 i Galaksen. Fra januar øver vi hver mandag fra kl. 18-22 i Galaksen.

Vi afholder 2 øve-weekender – en i efteråret og en i foråret. Datoerne bliver lagt på UngFuresøs hjemmeside hurtigst muligt.

Du kan læse meget mere om musicalen og tilmelde dig via UngFuresø